Video: Ovako izgleda kad se zapliva s polarnim medvjedom

MANDY K., 32-godišnja Berlinka koja je u petak skočila u nastambu polarnih medvjeda, još je uvijek na odjelu intenzivne njege u berlinskoj bolnici, s teškim ozljedama na ramenima koje su izgrizle moćne životinje.

Ovih dana objavljen video pokazuje u kakvu se užasnu situaciju uplela duševno poremećena žena. On je u petak ujutro skočila u nastambu najvećih i najopasnijih kopnenih grabežljivaca na svijetu, i to u vrijeme hranjenja, i bezbrižno zaplivala prema njima.

Susret s Knutovim roditeljima

Tada su na nju krenuli Lars i Katjuscha, roditelji berlinske medvjeđe zvijezde Knuta. Oba medvjeda poznati su kao iznimno agresivni i opasni primjerci svoje vrste.


Video pokazuje kako čuvari zoološkog vrta pokušavaju izvući nesretnu ženu, dok istodobno medvjedima odvraćaju pažnju bacajući im hranu u vodu u kojoj se nalaze.

Zamalo kobno spašavanje

Usred svega dolazi i do nesreće, pa Mandy pada s užeta kojim su ju vukli, provocirajući tako još jedan napad. Kad se uzme u obzir da se našla u bazenu s životinjama koje su viđene kako ubijaju kitove, definitivno se može reći kako je imala nevjerojatno puno sreće.

Novinari njemačkog Bilda istražili su povijest nesretne žene, koja ima osmogodišnju kćer i muža s kojim se prije nekoliko godina razvela. Prekinula je dva studija, pravni i onaj za socijalnu radnicu, a trenutno radi kao pomoćnica u uredu za mladež.


Patila od depresije

Mandy je, posvjedočili su poznanici i prijatelji, dugo vremena patila od depresije, zbog čega je bila i na liječenju, ali joj nisu propisani medikamenti.

Koliko god da joj je život bio težak, svakako je izabrala iznimno neobičan i iznimno bolan način smrti. To je i sama shvatila kad su ju medvjedi počeli gristi, ali tada je bilo prekasno. Da čuvari zoološkog vrta nisu reagirali dovoljno brzo, vjerojatno bi osjetila koliko točno boli kad te ubija polarni medvjed.

F.M.
ScreenShot: YouTube

Pročitajte više