VIDEO Plenković večeras vikao pred HDZ-ovcima: Nek hrvatski narod kazni Milanovića

Foto: Screenshot Facebook/HDZ

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković večeras je okupio HDZ-ovce u prostorijama NK Jarun gdje je, kako često ističu HDZ-ovci, utemeljen HDZ.

Plenković je HDZ-ovcima u žustrom govoru rekao da šalje poruku zajedništva, elana i energije kako bi za dva dana ostvarili najuvjerljiviju pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima od 2000. naovamo. "Ovakvu snagu još nismo vidjeli, cijeli teren je dignut, od 1. do 11. izborne jedinice!", vikao je Plenković. 

"Idemo u pobjedu za kvalitetniji život i bolju budućnost hrvatskoga naroda. Da hrvatski narod kazni Milanovića i njegove jatake zbog ovog nasrtaja na ustavni poredak, nasrtaja na demokraciju, najavu totalitarnih i komunističkih metoda. Hrvatski narod je već jednom toj politici rekao odlučno ne '90, a to će ponoviti i u srijedu 17. travnja. Do pobjede, hvala vam!" izvikao je Plenković na što su HDZ-ovci skandirali pobjeda, pobjeda. 

Sve su to slušali ministar Davor Božinović i još uvijek aktualni šef sabora Gordan Jandroković, koji su stajali uz Plenkovića, te ministar Davor Fuchs koji je bio u publici, no oni su se činili značajno manje entuzijastični od Plenkovića. 

Pogledajte snimku. 

Zajedno, idemo po najuvjerljiviju pobjedu na parlamentarnim izborima od 2020. naovamo! Zajedno s 🇭🇷 građanima, spriječit ćemo da Milanović, koji otvoreno iskazuje totalitarističke sklonosti, vrati 🇭🇷 u nedemokratska vremena za koja smo mislili da su odavno iza nas! - poručio je predsjednik Andrej Plenković na druženju u prostorijama NK Jarun. Na mjestu na kojem je utemeljen #HDZ - stožerna stranka koja je povela hrvatski narod u borbu za višestranačje i slobodu.

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Monday, April 15, 2024

 

Pročitajte više