VIDEO Peveci za Index: Proživjeli smo pakao, ostalo nam je samo par prijatelja

Foto: Index

PROTEKLOG vikenda održan je sajam u bjelovarskom Gudovcu, a tamo su svoj novi početak predstavili Višnja i Zdravko Pevec. Index je razgovarao s njima.

"Krećemo kao '90. na mala vrata s jednom trgovinom", rekla je Višnja Pevec Indexu dodajući da prvo otvaraju trgovinu u Vrbovcu, a onda će u Bjelovaru. "Krećemo s malo ljudi, maksimalno 10, a što će biti jednog dana, to ne znamo. Zasad idemo polako, skromno", priča Višnja Pevec.

Zdravko Pevec predstavio nam je asortiman: "Osim 15 različitih modela traktora, tu je 25 modela kosilica, trimeri, motorne pile, aku programi...". "Pitaju nas hoćemo li imati bijelu tehniku, sanitarije, autoopremu... vidjet ćemo u budućnosti", dodaje Pevec.

"Pakao smo proživjeli"

"Pakao smo proživjeli i bolje da ne mislimo o tome. Nećemo kopati po groblju i gledamo samo u budućnost.

Nedostaju nam razna druženja, sajmovi, putovanja. Nadam se da ćemo se vratiti barem malo normalnom životu. Od tisuće prijatelja koje smo imali, ostalo ih je da se na prste daju nabrojati. Zna se koji su pravi prijatelji", priča nam Višnja Pevec.

"Razočaran sam, jer da smo mi nešto uništili, toga ne bi bilo, mislim da je svima sve apsolutno jasno. Izdržao sam sve, sve sam probao, tražio sam predsjednicu da me pomiluje, ali sad mi je drago da nije. Sve sam izdržao, sve sam prošao, časno sam odradio svoje i idemo dalje", ispričao nam je Zdravko Pevec.

Pročitajte više