VIDEO Pucnjava u Las Vegasu, navodno ima više žrtava. Napadač pronađen mrtav

Ilustracija: EPA

Policija Las Vegasa izašla je na intervenciju nakon dojave o pucnjavi s više žrtava na kampusu Sveučilišta Nevada (UNLV) u Las Vegasu, u blizini Beam Halla, a vijest su objavili na platformi X. Naknadno su objavili da su locirali napadača i da je mrtav. 

"Ovo je aktivna istraga. Molimo vas da nastavite izbjegavati to područje i da pazite na hitne jedinice koje će se odazvati", rekla je policija na platformi X.

Ranije su se oglasili po izlasku na intervenciju i objavili da je u pucnjavi zabilježeno više žrtava. "Čini se da u ovom trenutku ima više žrtava. Izbjegavajte to područje i uskoro ćemo imati više informacija", rekla je policija na X-u.

Sveučilište blizu mjesta masovne pucnjave iz 2017. 

U 11:54 po lokalnom vremenu sveučilište je objavilo hitnu obavijest na internetu u kojoj je pisalo: "Sveučilišna policija reagira na dojavu o pucnjavi u BEH-u, evakuirajte se na sigurno područje, BJEŽI-SKRIJ-BORI SE." 

Ubrzo nakon toga sveučilište je također na X-u priopćilo da policija reagira na "dodatno izvješće o pucnjavi u Studentskom zboru" i savjetovalo ljudima da napuste to područje. Tajnica sveučilišne medicinske škole rekla je za CNN da su zamoljeni da se sklone na sigurno mjesto.

UNLV se nalazi samo nekoliko kilometara od mjesta masovne pucnjave 2017. godine na glazbenom festivalu Route 91 Harvest, u kojoj je ubijeno najmanje 58 ljudi, a stotine su ranjene.

Pročitajte više