Putin: Bidenova izjava da sam "ludi ku*vin sin" je bezobrazna, ali bio sam u pravu...

Screenshot: X

Nakon što se Kremlj oglasio o izjavi američkog predsjednika Joea Bidena da je "Vladimir Putin ludi kurvin sin", reagirao je i sam ruski predsjednik. 

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da je Bidenova izjava pokazala zašto Kremlj smatra da bi za Rusiju Biden bio bolji predsjednik Amerike nego Donald Trump, piše Reuters. No komentirao je da je Bidenova izjava bezobrazna.

"Biden je poželjniji američki predsjednik za Rusiju"

"Spremni smo raditi s bilo kojim predsjednikom. Ali vjerujem da je za nas Biden poželjniji predsjednik za Rusiju, a sudeći po onome što je upravo rekao, apsolutno sam u pravu.

Biden mi ne može reći: 'Volođa (nadimak za Vladimira), hvala ti, bravo, puno si mi pomogao.' Pitali ste me što je bolje za nas. Rekao sam tada to i još uvijek mislim - Biden", izjavio je Putin sarkastično za državnu televiziju.

Kremlj je ranije rekao da je Biden ponizio SAD izjavom da je Putin "ludi kurvin sin" jučer tijekom prikupljanja sredstava za kampanju u San Franciscu. Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova je rekla da bi se Biden, kada sljedeći put upotrijebi frazu "ludi kučkin sin", trebao sjetiti da Amerikanci tu frazu dovode u vezu s njegovim sinom, Hunterom Bidenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.