VIDEO Širi se snimka profesora iz Zagreba koji na nastavi oponaša ejakulaciju

Foto: screenshot

NA društvenim mrežama i u medijima isplivala je snimka profesora jedne zagrebačke gimnazije na kojoj se vidi kako on izvodi jedan eksperiment na satu kemije.

 

Profesor kemije: C'mon baby... I'm Bill Clinton... Oh, Monica...

“Začepim, onda držim čepom... Gore... Dolje će postati vruće... Shake it, baby (protresi, dušo)... I'm shaking, sir... Oh, oh... C'mon baby... I'm Bill Clinton (Ja sam Bill Clinton)... Oh, Monica, Monica…”, čuje se na snimci profesorov glas.

On očito aludira na ejakulaciju i seksualnu aferu između nekadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona i Monice Lewinsky. Neslužbeno doznajemo da je riječ o dobrom nastavniku koji zna biti “neortodoksan”. 

Na snimci zapravo vidimo prosvjetnog radnika koji seksualnim aluzijama pokušava zadobiti pažnju svojih tinejdžerskih učenika za kemijski eksperiment, što možda nije najsretnije izabran pristup, ali teško da je i golem prijestup.

Ravnatelj: Poduzimamo mjere

Index se za komentar obratio ravnatelju zagrebačke škole u kojoj je nastala sporna snimka.

“Mogu potvrditi da je riječ o nastavniku naše gimnazije. Škola je odmah po spoznaji o ovom događaju pokrenula utvrđivanje činjeničnog stanja i okolnosti u kojima se ovo dogodilo. Razgovori o tome će biti obavljeni tijekom dana. Nakon toga ćemo poduzeti primjerene mjere koje su nam na raspolaganju”, rekao nam je ravnatelj.

“Osobno mogu reći da je riječ o apsolutno neprimjerenom ponašanju navedenog nastavnika. Škola će nastaviti činiti sve što je u njenoj moći da se ovakva izolirana neprimjerena ponašanja nikad više ne ponove”, dodao je.

Što vi mislite? Recite nam u anketi!

Pročitajte više