VIDEO Skupili skoro sav novac za australsku policajku koja leži u dubrovačkoj bolnici

Članovi obitelji australske policajke Elle Cutler, koja je teško stradala dok je bila na godišnjem odmoru u Dubrovniku u kolovozu, u razgovoru za australske medije otkrili su da se osjećaju uništeno jer im je osiguranje reklo kako neće platiti bolničko liječenje i let kući zbog toga što je Ella bila pijana u vrijeme nesreće.

"Kad smo čuli da nas je osiguravajuće društvo iznevjerilo, ostali smo šokirani. Ne mogu ni opisati kako je to bilo. Nikada nismo očekivali da nam osiguranje neće pomoći da je vratimo kući.

Ne razumijemo i stvarno smo zbunjeni jer osiguravajuće društvo ne može ni zamisliti kako bi se obitelj, ili netko tko se osigurao u dobroj vjeri, mogla osjećati dok prolazi kroz takvu situaciju", rekla je Ellina obitelj portalu 7news.com.au.

Još nije sve gotovo, uložili su žalbu, a agent koji se time bavi nije im još rekao koliko pića poništava policu.

Prikupili 425 tisuća dolara

No obitelj ne sjedi skrštenih ruku. Kako je objavljeno prije par dana, Ellin brat pokrenuo je kampanju na Go Fund Me kako bi pokuša skupiti novac za njen povratak - za plaćanje bolničkog liječenja i plaćanje prijevoza do Australije.

Napisali su da je potrebno oko 500.000 dolara za sve, a dosad je prikupljeno čak 425 tisuća dolara. I lokalna policija je objavila video s Ellom kojim želi pomoći da se prikupe sva potrebna sredstva.

Pala s dubrovačkih zidina

Podsjetimo, australska policajka Ella Cutler (25) je 26. kolovoza zadobila teške ozljede nakon pada sa zidina u Dubrovniku, između restorana Nautika i Dubravka, objavio je West Australian.

Djevojka iz savezne države Zapadne Australije pretrpjela je višestruke prijelome lubanje, nekoliko udova, kralježnice i 12 rebara. Australka se trenutno nalazi u induciranoj komi u dubrovačkoj Općoj bolnici. 34-godišnji muškarac koji je kobnog dana bio s 25-godišnjom policajkom također je pao i završio s teškim ozljedama.

I Australka i muškarac bili su pod utjecajem alkohola - njoj je izmjereno 3 promila, a njemu 2.

Pročitajte više