VIDEO Snimljeno uhićenje prostitutki u Banjoj Luci, lokal objavljivao fotke na Fejsu

Screenshoot: Dnevni avaz

JEDANAEST državljana BiH, Srbije i Slovenije uhićeno je protekle noći u Banjoj Luci u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave u Banjoj Luci tijekom protekle noći uhićen je vlasnik ugostiteljskog objekta u središtu toga grada zbog sumnje da je organizirao prostituciju, kao i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije koronavirusa.

Policija im je oduzela novac

Uhićena su još dva bosanskohercegovačka državljana te četiri djevojke iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Tom prigodom policija im je oduzela novac.

U policijskoj raciji zatečena su i četiri državljana Slovenije koji su također uhićeni. Kod jednoga je pronađen kokain, dok je nakon testiranja utvrđeno da su konzumirali ovu drogu. Prema priopćenju, policijska operacija Dolar izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva Banje Luke. Policija nastavlja istragu, a nad uhićenima se provodi kriminalistička obrada.

Pružale seksualne usluge za novac

Dvije od šest djevojaka, koje su protekle noći zatečene u lokalu "Caribic Dance", u sklopu hotela "Ćetojević" u Banjoj Luci, priznale su da su primale novac u gotovini u zamjenu za seksualne usluge, pišu Nezavisne novine.

Policija je u lokal ušla oko 23:15 te je utvrđeno da je objekt radio usprkos mjerama stožera prema kojima može raditi do 22 sata. Unutra je bilo oko 20 gostiju.

Nezavisne novine navode da je Lari Živković, vlasnik lokala "Caribic Dance", osumnjičen za navođenje na prostituciju te kršenje mjera uvedenih za vrijeme pandemije. Uhićene djevojke osumnjičene su da su za novac pružale seksualne usluge.

Fotografije golišavih djevojaka

"U objektu su zatečena četiri državljana Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jednog je pronađen kokain. Uhićene su i Adna M. i Nina Š. iz Banja Luke, te  Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije", navode sugovornici Nezavisnih novina.

"Uhapšen je i državljanin Slovenije Alen D., koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i Mirhad F., državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhapšenima je i Miroslav S., inače državljanin Slovenije, koji je hapšen u Italiji zbog droge", dodaju.

Facebook stranica lokala "Caribic Dance" puna je fotografija djevojaka u izazovnim pozama. Na fotografijama su često poruke s kojima se poziva goste u klub.

Pročitajte više