Video - Torcida požutila Peristil: Kerumova vrećica na splitskom carskom trgu

TORCIDA  je u žuto obojila Peristil! Nakon što je bio crven pa crn, splitski carski trg zažutio se jutros cijelom svojom dužinom i širinom. Torcidaši su postavili podlogu u tradicionalnoj boji Kerumovih vrećica, no umjesto natpisa gradonačelnikove tvrtke, stoji riječ Kodeks. Peristil je tako postao jedna velika Kerumova vrećica! 

Prvo ovce na Poljudu, a sad i Kerumova vrećica na Peristilu

Cijeli Split zna o čemu se radi. Torcidaši se bune protiv gradonačelnika Keruma i njegove klike, koju želi postaviti u Nadzorni odbor Hajduka. I to nezakonito, upozoravaju navijači Hajduka. Upravo na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Kerum bi trebao postati i službeni predstavnik Grada u Hajduku, no nema sumnje da će mu ova instalacija prilično podignuti tlak.

Uzrujao se Kerum i prije dva dana, kad su mu Torcidaši na Poljud doveli ovce s Paga. Pet ovčica za pet Kerumovih ljudi u Nadzornom odboru Bilih. Ispunjavaju sve uvjete, čak im odgovara i školska sprema, zaključili su Torcidaši. Predsjednik Svaguša nije se usudio doći među navijače, no poslije mu je bukvicu očitao Kerum, kao i šefu struke Ivici Šurjaku. Što su mu oni krivi...

Kerum Torcidine intervencije povezao sa Ostojićem?!

Kao grad dišpeta, Split se ne da. Kerumove vrećice već su osvanule u centru grada, i to na spomeniku Marku Maruliću, prvo jutro nakon izborne pobjede. Neće Kerumu biti lako s Torcidom.

On ih je, pak, na današnjoj sjednici Gradskog vijeća optužio za ekstremizam. "Učinili su to po nalogu mojih političkih protivnika, kojima ja ne odgovaram" zna Kerum.

Shvatio je odmah o kome se radi. Čim je vidio ovce na Poljudu, upalila mu se lampica. "To je isti onaj koji je imao majice s natpisom: Nisam ovca da me vodi čoban" optužio je Kerum svog političkog oponenta Ranka Ostojića, oko kojeg su se u drugom krugu lokalnih izbora okupili simpatizeri s takvim majicama. 

"On uvijek ima fobiju da mu netko drugi podmeće, jer ne shvaća da je upravo on uzrok problema. Radi ludosti u Hajduku, pokušava opljačkati gradski proračun... On ne shvaća da postoji ozbiljan otpor građana Splita takvom ponašanju, i to nevezano za politiku" komentirao je optužbe Ostojić. Naglasio je i kako s majicama sa ovcama i čobanom - nema nikakve veze.

Pročitajte više