VIDEO U Splitu brutalno napao dvije žene, snimljen je. Upravo ga love specijalci

Screenshot

MUŠKARAC čiji identitet je poznat policiji jutros je u razmaku od pola sata brutalno napao dvije žene.

NA FIRULAMA u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta.

Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade, ponudio je tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju, piše Dalmatinski portal

Policija je u međuvremenu otkrila identitet napadača, a za njim traje intenzivna potraga u okolici Splita.

Napad na nesretnu ženu dogodio se malo iza 7 sati, kada je trebala otvoriti ugostiteljski objekt.

"Čovjek ju je zamolio za čašu vode, počeo je vrijeđati i udario bocom u glavu. Nakon što je pala na pod, počeo ju je udarati rukama i nogama", kazao je uznemireni suprug za portal Dalmacija Danas.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMKA UZNEMIRUJUĆA

 

Policija potvrdila dva napada, znaju tko je napadač

O slučaju se oglasila i splitska policija, koja je potvrdila da su se u razmaku od pola sata dogodila dva napada na žene.

"Jutros je oko 7:15 zaprimljena dojava da je nepoznata muška osoba fizički napala zaposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 7:45 zaprimljena je dojava da je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge", objavila je policija.

"Identificirali smo osumnjičenika te intenzivno tragamo za njim", javili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Udarao ženu kamenom, zadobila tešku ozljedu noge

Oko 7:45 napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A.B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge. Policija je na mjestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla plosnati kamen s kojim je napadač udarao nesretnu ženu.

Pojavila se i snimka tog napada.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMKA UZNEMIRUJUĆA, GLEDAJTE JU NA VLASTITU ODGOVORNOST

 

Tko je napadač?

Napadač je, kako je neslužbeno doznala Slobodna Dalmacija, 28-godišnji A. N. iz Gline, ali to policija još nije potvrdila. Još ga nije uhitila, ali se očekuje skoro uhićenje. Navodno je lociran i bježi u pravcu Srinjina, viđen je kako se probija kroz šikaru.

Hvataju ga specijalci, bježi kroz šikaru

Akciju uhićenja vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a za napadačem tragaju i specijalci. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke, s izričitom naredbom da ga se uhiti.

Prema posljednjim informacijama, napadač se kreće kroz šikaru prema kamenolomu i području koje pripada Podstrani. Pitanje je vremena kada će biti uhićen, budući da za njim traga policija, uz pomoć pasa tragača i drona, navodi Slobodna.

Pročitajte više