VIP.video - promet uživo s riječkih prometnica

U sklopu Dana VIP poslovnih rješenja održanom danas u Rijeci, VIPnet je, među ostalim, predstavio i nove mogućnosti koje donosi VIP.video usluga.

Zahvaljujući zajedničkoj suradnji tvrtke Rijekapromet i VIPneta korisnici VIP mreže mogu odsad provjeriti stanje u prometu uživo putem mobilnih telefona i na najprometnijim riječkim prometnicama. Za područje Rijeke, VIP.video trenutno omogućuje provjeru stanja u prometu u Ulici Fiumara te na Trgu kralja Tomislava. Osim u Rijeci, stanje u prometu moguće je od prije provjeriti na dvjema ključnim prometnicama u Zagrebu - raskrižju Ljubljanske i Savske ulice te na Rotoru kod Jadranskog mosta.

VIP.video usluga prva je takve vrste u Hrvatskoj. Predstavljena je prvi put na prošlogodišnjem INFO sajmu, a uz VIP.video korisnici, osim što mogu provjeriti stanje u prometu, mogu također gledati različite video sadržaja na GPRS mobilnim telefonima putem streaming tehnologije. VIP.video tako omogućuje korisnicima da na svojim mobilnim telefonima, u bilo koje vrijeme, pogledaju najave najnovijih filmova i glazbene spotove.

Panorama grada Opatije uživo predstavlja još jedan korak u razvoju usluge VIP.video zahvaljujući kojoj korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti Opatiju uživo i provjeriti vremensku situaciju u tom gradu.

Pročitajte više