Vjetar rušio stabla, ozlijeđena jedna osoba. Policija objavila fotografije

Foto: MUP

JAK vjetar danas je ostavio trag u brojnim županijama, od Osječko-baranjske do Krapinsko-zagorske i Grada Zagreba, gdje je jedna osoba ozlijeđena, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

U Zagrebu je jedna osoba ozlijeđena te je Županijski centar 112  na mjesto događaja odmah uputio hitnu medicinsku pomoć.

Centar je prijepodne zaprimio više dojava građana o padu stabala i grana na prometnice i parkirana vozila, padanju dijelova fasade sa zgrada te oštećenju limova na krovovima, semafora i telefonskih stupova.

Policija je objavila fotografije iz Osječko-baranjske i Bjelovarsko-bilogorske županije koje možete pogledati u galeriji.

U Krapini oštećen dalekovod

Županijski centar 112 Krapina zaprimio je više dojava da je zbog jakog vjetra oštećen dalekovod te su bez struje Gornja Stubica, dio Zlatara i naselje Petruševec.

U Zagrebačkoj županiji do prekida u opskrbi električnom energijom došlo je na području Prilipja, Plešivice i Zaprešića.

Problemi u Đakovu, Vukovaru, Koprivnici

Isti problem zabilježen je na području Đakova, Našica i Belog Manastira, kao i na području Kopanice, Novog Varoša, Okučana i Gređana.

Županijski centar 112 Vukovar do 13 je sati zaprimio 16 dojava vezanih uz posljedice jakog vjetra, a Centar u Virovitici 30-ak.

O srušenim stablima i stupovima ulične rasvjete dojave je dobio Županijski centar 112 Bjelovar, a onaj u Koprivnici i dojave o srušenim telekomunikacijskim stupovima. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više