Vlasnik benzinske: Prodat ćemo sav kruh do kraja dana

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Vlasnik benzinske postaje u Donjem Knegincu, blizu Varaždina, u kojoj je nedjeljom moguće kupiti kruh, ispričao je za N1 kako su svježi kruh uvrstili u svoju ponudu zbog potražnje. 

"Pita me kupac imamo li kruh jer je zaboravio kupiti. Kažem mu da nemam, ali ćemo nabaviti", rekao je vlasnik benzinske Marko Keretić za N1 koji ima uspostavljenu suradnju s lokalnom pekarom.

 

Kaže da će sav kruh prodati do kraja dana

"Ovo je sad samo testno, da vidimo hoće li ići jer ako nešto ne prodamo, moramo baciti. Naručili smo tek 30-ak komada kruha. Zasad je polovica prodana, a do kraja dana će vjerojatno sve otići", kazao je Keretić i dodao da će vjerojatno kruh prodavati i dalje.

Po pitanju eventualnog proširenja asortimana, vlasnik kaže da su samo uveli kruh i mlijeko. "Nemamo baš mjesta i pitanje je hoće li ljudi prihvatiti da takve stvari kupuju na benzinskoj postaji", kaže.

Keretić govori da je cijena bijelog kruha na njegovoj benzinskoj 1.80 eura, a da cijena tamnog kruha iznosi 2.50 eura. "Nešto malo više nego u pekari, ali ništa specijalno", komentirao je za N1.

Pročitajte više