Vlasnik vile u Solinu: Britanci su se goli mazali krvlju i ljubili. Povraćao sam

Portal Dalmacija Danas objavio je fotografije jednog krvavog apartmana u Solinu u Držićevoj ulici.

Iz policije su rekli da je riječ o stranim državljanima, od kojih je jedan imao ozljedu glave.

"Jutros oko 7 sati i 30 minuta u Solinu u Držićevoj ulici zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan od njih ima ozljedu glave. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi ista je ponovno prokrvarila. Ozlijeđeni je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu", poručila je policija.

"Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu"

Tom portalu se javio vlasnik apartmana u kojem je nastala fotografija i ispričao što se dogodilo.

"Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli vanka u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo", rekao je vlasnik Ivan Japirko.

"Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa", prepričao je.

"Pokušao se sakriti policiji u WC-u, a onda im je bježao"

Kako dalje prepričava, Britanci su tako krvavi otišli u bazen.

"Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za očevid. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, došla je policija brzo, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od policije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, svog prijatelja je plesnio i počeo bježati policiji. Trčao je preko cijelog Japirka i bježao od policije", opisuje bizarnu situaciju.

"Stanje je kaotično, nitko me ne pita jer uskoro dolaze novi gosti"

Japirkov apartman trenutno je u fazi čišćenja, a on se žali da ga je morao brzo pripremiti za dolazak novih gostiju.

"Stanje je kaotično, ali nitko me ne pita jer uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu.

Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu raditi što hoće. Dokle god je to tako, imat ćemo ovakvih scena", zaključio Japirko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.