Vojni motorist preminuo nakon teške nesreće u Zagrebu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DANAS rano poslijepodne došlo je do prometne nesreće na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemačke u Zagrebu. U nesreći je sudjelovao vojni motocikl.

Nažalost, vojnik je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

MORH je poslao priopćenje u kojem navodi da je u nesreći pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu.

Vraćao se se sa službene zadaće 

"Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji Pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 26. rujna 2019. u poslijepodnevnim satima na području Zagreba. Prema trenutno dostupnim informacijama, stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu. Pripadnik Pukovnije vojne policije sudjelovao je na Memorijalu “Šime Buzov” u Puli.

Nakon nesreće, hitno je zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Vojne i civilne policije te je u tijeku utvrđivanje okolnosti ovog događaja", priopćili su iz MORH-a. Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji.

Kako se vidi na slikama s mjesta nesreće, motocikl je proklizao, a jedan od prometnih stupova je razvaljen prilikom udarca.

Pročitajte više