Vozač Croatia Busa u Delnicama izbacio djevojku iz autobusa. Razlog? Kupila je kartu preko interneta

Foto: Index

VOZAČ Croatia Busa danas je u Delnicama izbacio mladu djevojku iz autobusa jer - nije imala papirnatu kartu.

Mlada djevojka (podaci poznati redakciji) danas je htjela linijom Croatia Busa otputovati iz Delnica za Zagreb. Kartu je, kao što je posve uobičajeno, kupila preko interneta. Račun s bar-kodom dobila je na mail te je isti pokazala vozaču, a tada je uslijedio šok.

"Nemate papirnatu kartu, morate kupiti novu"


Naime, vozač ju nije želio pustiti u autobus, kazavši joj da nema papirnatu kartu i da mora kupiti novu.  Autobus je bio gotovo potpuno prazan, u njemu se osim vozača nalazila još jedna žena. Ne treba ni napominjati da su danas u Delnicama temperature ispod nule.

Šokirana djevojka odmah je nazvala odjel Croatia Busa za reklamacije, na što joj je službenica rekla da je vozač pogriješio.

Nakon sat i pol vremena čekanja u ledenim Delnicama, na kolodvor je došao još jedan autobus Croatia Busa, čiji vozač je bio obaviješten o situaciji. Djevojka je ušla u autobus i krenula prema Zagrebu, u koji je stigla u kasnim poslijepodnevnim satima.

Zbog ovog incidenta obratili smo se i Croatia Busu, a njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Nije prvi takav slučaj


Podsjetimo, jedan je vozač Croatia Busa ovog ljeta na Jadranskoj magistrali između Rogoznice i Šibenika, na cestu izbacio 12-godišnju djevojčicu. Vozač je to napravio nakon što je utvrdio da je djevojčica imala kartu kupljenu kod drugog prijevoznika.

Vozač je naknadno dobio izvanredni otkaz.
 

Pročitajte više