Vozač upao u rijeku i ostavio putnika. U bijegu je, čudna priča ima nastavak

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/PIXSELL

VOZAČ koji je za vikend kod Požege autom skrivio nesreću, upao u rijeku, ostavio ozlijeđenog putnika i pobjegao je i dalje u bijegu.

Zapravo, policija je objavila da su prestali pretraživati teren jer su došli do novih informacija koje kažu da je 37-godišnjak u bijegu.

"Operativnim radnjama i mjerama došlo se do saznanja da je 37-godišnji počinitelj za kojim se traga u bijegu
 
Policijska uprava požeško-slavonska je obustavila pretragu terena budući da se operativnim radnjama i mjerama došlo do saznanja da je 37-godišnji počinitelj za kojim se traga u bijegu", objavila je policija.

Policija je isprva pisala da je vozač, nakon što je prouzročio prometnu nesreću, napustio mjesto događaja i da ga, osim za izazivanje nesreće, tereti i za nepružanje pomoći.

No, onda su par dana pretraživali teren. Sad su došli do saznanja da je ipak u bijegu.

Sestra pronašla čarapu

"Mi smo vidjeli na portalu i tamo smo prepoznali auto. Onda smo kontaktirali s jednim policajcem koji je rekao da sumnja da je on", rekla je njegova sestra za RTL Danas.

Obitelj je nakon nesreće odmah zvala na njegov mobitel, no on je bio isključen. "Mi ćemo se uključiti svi, tražit ćemo što više ljudi, prijatelja, rodbine, da više okončamo to", dodala je sestra.

Baka priča da je mladićeva sestra išla okolo i dozivala ga, no ništa. "Našla je jutros, kada je išla, kod pruge jednu čarapu", kaže baka, dodajući da su sigurni da je to njegova čarapa.

Suvozač koji je bio s njim u automobilu još je u bolnici. Ima teške tjelesne ozlijede, no izvan je životne opasnosti.
"Hospitaliziran je na Odjelu traumatologije, njegovo stanje je stabilno, no izvan je životne opasnosti", rekao je liječnik, dodajući da je od početka pri svijesti i da je dobrog općeg stanja.

Pročitajte više