Vozači, oprez: Jaka bura na Jadranskoj magistrali od Novog Vinodolskog do Senja ometa promet

Screenshot: Google Maps

ZBOG jakog vjetra na Jadranskoj magistrali od Novog Vinodolskog do Senja promet je zabranjen za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle) i II. skupinu vozila (dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila, javio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK). 

Zbog prometne nesreće na autocesti A3, između čvorova Ivanić Grad i Križ,  u smjeru Slavonskog Broda vozi se otežano i usporeno. 

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona promet je zabranjen danas od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama u priobalju. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

Zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u smjeru Rijeke, dok se između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi usporeno, kroz zonu gradilišta, do ponedjeljka 27. lipnja.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zbog radova za sav promet bit će zatvoren dio autoceste u zoni čvora Sveta Helena:

Pojačan je putnički promet u oba smjera na graničnom prijelazu Metković, a izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak. Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 tona.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

 

 

Pročitajte više