Srna na A3 između Dugog Sela i naplatne postaje Zagreb-istok. Vozi se 80 km/h

Ilustracija: Neva Zganec/PIXSELL

Prometna je nesreća na autocesti A1 između čvora Zagvozd i čvora Ravča, vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat. Srna je uočena na autocesti A3 između čvora Dugo Selo i naplatne postaje Zagreb-istok u oba smjera pa se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima magle. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Međunarodna biciklistička utrka CRO RACE 2023. održava se do 1. listopada.

Ruta biciklističke utrke

Iz HAK-a sudionike u prometu podsjećaju da se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, no moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

5.etapa 30. rujna od 9:30 do 15:30 vozi se na ruti: Crikvenica-Ozalj: Crikvenica-Bribir-Breze-Jasenak-Puškarići-Ogulin-Josipdol-Tounj-Generalski Stol-Zvečaj-Duga Resa-Žakanje-Ozalj.

Biciklistička dionica triatlonske utrke vozi se cestama Zadarske županije

Danas se održava i triatlon utrka "ZADARHALF", a biciklistička dionica vozi se cestama Zadarske županije.

Također, GLOW RUN SPLIT utrka od 19:30 do 20:40 na prometnicama: riva – prema Sv. Franji – Trumbićeva obala – Obala kneza Branimira – Šetalište Ivana Meštrovića – ulaz u Vilu Dalmaciju (okret na cesti i voda za natjecatelje) - Šetalište Ivana Meštrovića - Obala kneza Branimira – Trumbićeva obala – okret Riva ispred Sv. Franje (voda za natjecatelje) i istom stazom još jedan krug (za 10km)– ciljna ravnina Splitska riva.

Na A4 Goričan-Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin zatvoreni izlazni krakovi

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin zatvoreni su izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana.

Obilazak iz smjera Zagreba za Varaždin: čvor Novi Marof (A4)-DC24-Možđenec (DC22)-DC3-Novi Marof-Turčin (DC2)-Varaždin, a iz smjera Varaždina za Goričan: Varaždin-Bartolovec-Šemovec (DC2)-čvor Ludbreg (A4).

Na graničnom prijelazu Tovarnik Šid teretna vozila na izlaz čekaju četiri sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više

 

Pročitajte više