Vučić na vojnoj vježbi: Kada bih rekao što smo naručili, uveli bi nam sankcije

Foto: EPA

STOGODIŠNJICU pobjede u Prvom svjetskom ratu Srbija danas obilježava velikom vojnom vježbom "Stoljeće pobjednika 1918.-2018.", u kojoj će na deset lokacija diljem zemlje sudjelovati 8000 pripadnika Vojske Srbije s više od 600 borbenih sustava, javlja Klix.ba

Prikazat ćemo spremnost za čuvanje Srbije, kaže general Simović

"Vatrom, pokretom i silinom udara pripadnici kopnene vojske prikazat će sposobnosti u izvršavanju vatrenih zadataka i spremnost da čuvamo domovinu Srbiju, osiguramo mir svim građanima bez obzira na nacionalnu, vjersku i političku pripadnost", rekao je zapovjednik srpske Kopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović na vojnoj vježbi ''Stoljeće pobjednika 1918.-2018.''.

Tema vježbe je "Priprema i upotreba snaga za reagiranje Vojske Srbije". Početku vježbe na vojnom poligonu Pasuljanske livade nazočio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 

Vučić: Stići će još nešto, ali ne mogu reći što

''Sve od opreme koja nedostaje za vas mi ćemo do kraja sljedeće godine osigurati. Slijedi vam sada veća plaća, sljedeće godine još veća, pomažemo u stambenom zbrinjavanju. Hvala vam što ste uvijek na braniku naše zemlje", rekao je Vučić.

Kazao je i da će u idućem periodu stići još nešto o čemu ne može pričati, a što je već plaćeno. "Kada bih rekao, uveli bi nam sankcije", dodao je.

Pročitajte više