Vučić pobjesnio na SNS jer ga ne brani od napada. Sada mu se cijela stranka ulizuje

Foto: Twitter

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ovih je dana pod velikim pritiskom Europske unije i SAD-a zbog svoje politike prema Kosovu, ali i odbijanja da Rusiji uvede sankcije zbog agresije na Ukrajinu.

>> Zapad stisnuo Srbiju, velike svađe oko Kosova, Vučić: Spreman sam dati ostavku

Održan je i sastanak vrha njegove Srpske napredne stranke (SNS), na kojem je, prema pisanju srbijanskih medija, ljutiti Vučić vrijeđao svoje stranačke kolege i prozivao ih za nedovoljnu podršku. “Ološu, nitko za vas ne bi čuo da nije mene!” navodno je Vučić urlao na kolege iz SNS-a neki dan. 

Masovna akcija izražavanja podrške Vučiću na društvenim mrežama

Da je bilo potresa u vladajućoj stranci u Srbiji, pokazale su sljedećih dana objave naprednjaka na društvenim mrežama. Svi su redom počeli na Instagramu, Facebooku i Twitteru objavljivati kako su “uvijek uz svog predsjednika”, uz ilustraciju čopora vukova. 

Među SNS-ovcima koji se tako već danima javno ulizuju Vučiću su, primjerice, ministar obrane Miloš Vučević i predsjednik Narodne skupštine Vladimir Orlić.

Poruke podrške Vučiću postaju donekle i zabavne kada ih osmišljavaju SNS-ovci drugog ešalona, poput kratkotrajnog zastupnika Janka Langure, sada člana Glavnog odbora SNS-a.

Član Glavnog odbora SNS-a: Kada sam postao otac, izdvojili ste vrijeme da mi uveličate i taj dan

“Uvijek ste bili uz mene, i kada su bili najljepši trenuci, kada sam postao otac, izdvojili ste vrijeme da mi uveličate i taj najljepši dan, uvijek ste bili tu da me čuvate i prvi branite od onih kojima ništa nije sveto, osim vlastitih interesa, zato Vas ponovo molim, ostanite na čelu naše stranke jer Srpska napredna stranka samo s Vama ima budućnost i samo s Vama možemo nastaviti pobjeđivati kao što smo to radili dosad!

Šefe, kada je bilo najteže, Vi ste pobjeđivali, tako će biti i ubuduće, na ponos svih nas!” napisao je ovaj mladi SNS-ovac na Twitteru uz fotografiju Vučića na kojoj piše: “Predsjedniče, Srbija je uz vas!”

U svakom slučaju, naprednjaci tako već neka 2-3 dana zasipaju društvene mreže izrazima ljubavi i podrške za Aleksandra Vučića. Stvar je postala toliko očita da je izazvala ismijavanje korisnika koji su zgroženi tim neuvijenim ulizivanjem Vučiću.

 

Pročitajte više