Vuco se sam predao policiji

SINIŠA VUCO koji je u nedjelju ispljuskao svoju suprugu te ju istjerao iz stana, jutros nešto poslije 10 sati sam se predao splitskoj policiji. Kako je za Index potvrdila glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj, on je u 2. policijsku stanicu došao u pratnji svog odvjetnika, gdje je policija s njima obavila obavijesni razgovor je je obrađen i  "kazneno i prekršajno".

Vuco se u policiji zadržao oko tri sata, nakon čega je priveden sucu za prekršaje, neslužbeno doznajemo.

Kako doznajemo od policije protiv Vuce će biti podnesene i kaznena i prekršajna prijava, odnosno kaznena će biti dopunjena jer već ima jednu iz veljače ove godine zbog napada na suprugu.

Pred prekršajnog je suca došla i njegova supruga, nakon čega je slijedilo sučeljavanje.

> Video: Tako je govorio Vuco

Siniša Vuco javnost više zabavlja svojim ponašanjem nego pjevanjem. Ovo mu nije prvi put da je napao suprugu. Na Valentinovo ove godine, nakon što ga je ona navodno tražila novac, dobila je šamar, a pjevač je zaradio prekršajnu prijavu. Nekoliko mjeseci nakon toga u ekskluzivnom razgovoru za Index kazao je kako su zlostavljači opasni ljudi, ali da on to nije. "Ako sam pokrenuo išta da se kazne pravi zlostavljači, moja žrtva nije uzaludna" - dodao je.

Iako Vuco više ne živi sa suprugom, u nedjelju je došao u stan gdje je maloljetna sestra njegove supruge čuvala njihovo troje djece. Prvo je došlo do verbalnog sukoba između njegove supruge i njega, a zatim i do fizičkog. 34-godišnja Jelena nije zatražila liječničku pomoć.

Osim što je fizički napao suprugu, Vuco je ranije naslovnice punio nošenjem pištolja po Splitu zbog čega su uplašeni građani zvali policiju, remetio je javno red i mir po kafićima i autobusu, razbio je staklo jednog zagrebačkog hotela, a navodno je bio upetljan i u tučnjavu pred jednom srednjom školom.  Naime, jedan je učenik četvrtog razreda Srednje birotheničke škole navodno prijateljima pričao kako je jedna 17-godišnja učenica u vezi s Vucinim prijateljem, pa je pjevač došao kao podrška prijatelju koji je želio osobno provjeriti te informacije. Tijekom kraće prepirke ispred škole, Vucin je prijatelj šakom u glavu udario srednjoškolca.

A.H.

Pročitajte više