Vukovarski HDZ: Osuđujemo ponašanje trenera iz Bogdanovca. Reagirat ćemo

Foto: Čitatelj

NAKON što smo objavili snimku na kojoj Josip Lovrić, trener juniora NK Croatije iz Bogdanovca, razbija, vrijeđa i prijeti svojim igračima, oglasio se vukovarski HDZ, čiji je Lovrić član. Na službenim stranicama te stranke piše da je Lovrić 2020. bio predsjednik temeljnog HDZ-ovog ogranka A. Stepinac i N. Š. Zrinski.

"U objavama portala navodi se kako je trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru.

Ovim putem želimo istaknuti kako navedena informacija nije istinita. Strogo osuđujemo ovaj kao i svaki drugi oblik nepoželjnog ponašanja i uznemiravanja, verbalnog ili fizičkog nasilja, a osobito neprimjerenog ponašanja prema mladima. Navedeno ponašanje nije u skladu s demokratskim standardima te će stranačka tijela sukladno čl. 18 Statuta i Etičkom kodeksu donijeti odgovarajuće odluke zbog ovog izoliranog, neprihvatljivog i neprimjerenog ponašanja člana ogranka", kazali su iz vukovarskog HDZ-a.

Vrijeđao igrače, prijetio im šamaranjem i batinama

Trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca ulazi u svlačionicu na poluvremenu dok njegovi igrači sjede. Nervozno hoda, skida jaknu i kreće ludilo. 

"Koliko sam zadovoljan svojom igrom...", započinje svoj monolog, a potom papire, koje je držao u ruci, baca u zid. Zatim bijesan prevrne stol i sve stvari s njega padaju po svlačionici.

"Koga vi predstavljate? Je*at ću vam mater svima. Vi ćete mene brukati, pametnjakovići? Šta pametuješ, koju pi*ku materinu? Vi ste igrači... Vi ste pi*ke", samo je dio uvreda koje je Lovrić uputio svojim igračima, od kojih su neki maloljetni.

Tu nije stao i rekao im je da su "hrpa govana" i da ne znaju "iskoristiti svoj potencijal". Ni tu nije stao pa je prijetio šamaranjem i batinama.

 

Pročitajte više