Zabunio se Mister optužen za ubojstvo: Mislio da je ljubio svjedokinju, a ne njenu rođakinju

MARIO BEČIĆ zvani Đoni, bivši Mister turizma Dalmacije, dobro se danas osramotio na početku suđenja za ubojstvo Ridvana Kaqikua.

Cure slabe na Mistera

Uzrujao se Bečić čuvši svjedokinju kako prepričava priče koje su o njemu kružile po Tugarama i ostalim selima omiškog zaleđa. "Govorili su da je nasilan, pravi monstrum", kazala je svjedokinja.

"Monstrum?!", nije mogao sebi doći Bečić, koji je nesretnog Kaqikua nasmrt zatukao samo zato što mu je htio čestitati Božić.

"Pa bi li se ti ljubila s nekim tko je monstrum?", pokušao je Bečić istjerati stvar na čistac. Svjedokinja nije znala što on to govori. "Pa kad smo nas dvoje bili skupa?", pitala je ona Mistera.

Ispostavilo se na koncu da je Bečić ljubovao s rođakinjom svjedokinje. Čovjek se jednostavno zabunio. Isto je prezime bilo u pitanju. Što će kad su cure slabe na njega. Teško se i njemu samom sjetiti s kojom je bio, a s kojom ne... 

Teške ozljede glave, a umro od sepse

Tvrdi, inače, da nije kriv za ubojstvo i smrt Kaqikua, koji je podlegao ozljedama nakon dva tjedna. Premda je imao teške ozljede glave, lubanja mu je napukla od uha do uha, fatalna je bila sepsa koja se razvila zbog napuknuća debelog crijeva. Bečić mu je, naime, dvaput udario glavom o pod, a potom ga je udario i nogom u tijelo. On, pak, tvrdi da mu je htio pomoći nakon što ga je srušio nokautom.

Pročitajte više