Zadarska policija uhitila dvojicu s drogom vrijednom pola milijuna kuna

JUTROS je istražnom sucu Županijskog suda u Zadru priveden 48-godišnji Zadranin osumnjičen za preprodaju heroina i 32-godišnji Zadranin koji je drogu kupovao, izvijestila je PU zadarska.

Policija je 48-godišnjaka u subotu ujutro zatekla kako, u ulici Karma, pored jednog stabla u travu stavlja paketić u kojemu je bilo 511,9 grama heroina a koji bi na ulici dosegao vrijednos od pola milijuna kuna. Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je u zadnja četiri mjeseca, ostavljajući na tom mjestu iste količine heroina, 32-godišnjem Zadraninu prodao oko 2 kilograma heroina.

U subotu poslijepodne priveden je i 32-godišnjak kojega se također tereti da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Temeljem operativnih saznanja da se u gradskom predjelu Arbanasi, radi daljnje preprodaje skriva veća količina opojne droge heroin, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske zadnjih desetak dana proveli su operativno taktičku radnju, tzv. prismotru, piše eZadar. U sklopu "Prismotre" su izvedena i privođenja dvojice Zadrana.

J.Da.
Foto:eZadar

Pročitajte više