Zagreb i Osijek "na bijelom", Split čist grad

NOVINARI Večernjeg lista obišli su 30-ak najpopularnijih noćnih klubova u Zagrebu, Splitu, Osijeku i drugim gradovima, a u njima su provodili testiranja na 10 vrsta droga. Prema tom istraživanju kokain je nađen u većini okupljališta mladih u Zagrebu i Osijeku, dok je Split bio čist!

Narodnjački klub jedini čist u Zagrebu

Tako su primjerice u Aquariusu, poznatom zagrebačkom klubu na Jarunu, nađeni amfetamini, ecstasy, speed i marihuana!  U Necu, minijaturnu okupljalištu ljubitelja turbofolka, pronađen je uzorak koji je bio pozitivan na kokain. U Saloonu se konzumira kokain, metadon i ecstasy, a u Diamondu, još jednom narodnjačkom klubu u metropoli, nađeni su tragovi kokaina i amfetamina. U Shamballi koja je većinom rezervirana za house, test je reagirao na amfetamin. Movie pub bio je pozitivan na kokain. Fanatic na Ribnjaku bio je pozitivan na gotovo sve droge budući da je nađeno svega od kokaina, THC-a, cracka, heptanona, amfetamina i antidepresiva.

Ničega u Splitu

U Gjuri je tester bio pozitivan samo na amfetamine, a u Ludnici na kokain. Narodnjački klub Lake City jedini je prema Večernjakovom istraživanju bio negativan na sve droge. U klubovima u Osijeku također su nađeni amfetamini i kokain, dok je ispitivanje Večernjakovih novinara pokazalo da je grad Split - čist!

M.M.
Foto: Pixsell (Arhiva)

Pročitajte više