Zagrepčanki na koju je sinoć u Tisnom naletio pijani vozač amputirana noga

Foto: Rudinapress

ZAGREPČANKI na koju je sinoć u Tisnom naletio pijani vozač amputirana je noga, doznaje Šibenik.in. Točnije rečeno, u bolnici joj je izvršena samo revizija amputirane noge i sanirana teška ozljeda, a noga joj je amputirana na putu do bolnice. Nesretna žena je pri svijesti i stabilno.

"Dakle, pacijenticu su u bolnicu dovezli s već amputiranom nogom. I na drugoj nozi je pretrpjela ozlijede koje su također sanirane. Ozlijede nogu su uvijek komplicirane i izgubi se jako puno krvi. Žena može komunicirati s liječnicima, ali je još u stanju šoka – kaže Danči Mihovilčević, anesteziologinja na Odjelu intenzivne njege Opće bolnice Šibenik

Podsjetimo, na dvije žene koje su sjedile na zidiću i slušale obližnji koncert automobilom je naletio pijani 36-godišnjak.

Automobil je naletio velikom brzinom, a kako kažu svjedoci iz Tisna koji su se zatekli na mjestu nesreće, vozača je zanijelo pa je pokušao izbjeći sudar s drugim vozilom te okrenuo na drugu stranu. Tada je naletio na dvije žene iz Zagreba. Jedna je u kritičnom stanju, dok je druga lakše ozlijeđena.

"Noćas 11 minuta iza pomoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom, 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obije su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik", rekli su u policiji koja je očevid vršila sve do tri sata ujutro.
 

Pročitajte više