Žalac se dan nakon nesreće na krstitke dovezla u luksuznom Mercedesu?

Foto: Požeška nadbiskupija

NEPRESTANO se pojavljuju novi detalji u slučaju HDZ-ove ministrice Gabrijele Žalac i luksuznog Mercedesa koji je već duže vrijeme u dvorištu njene kuće u Vinkovcima, a koji su navodno u dugoročni najam od tvrtke poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja uzeli njeni roditelji. 

Jedan od tih detalja je i informacija da se Žalac, dan nakon nesreće u kojoj je bez važeće vozačke dozvole naletjela na 10-godišnju curicu koja je pritom teško ozlijeđena, na krstitke kojima je prisustvovala dovezla upravo luksuznim Mercedesom u vlasništvu Stojanovićeve tvrtke.

Ministrica se na krstitke dan nakon nesreće dovezla u luksuznom Mercedesu?

Krstitke su bile 10. ožujka u župi Svete Barbare u Jakšiću, a krštenje je obavio požeški biskup Antun Škvorčević. Slike s krštenja bile su objavljene na službenim stranicama Požeške biskupije.

Kako su Telegramu ispričali mještani Jakšića, ministrica se tada pred seosku crkvu dovezla u skupocjenom Mercedesu E klase, za koji tvrdi da pripada njezinim roditeljima.

Podsjetimo i kako su susjedi obitelji Žalac za Jutarnji ispričali da je Mercedes vrijedan najmanje 400.000 kuna u više navrata vozio i Mario Žalac, suprug ministrice, kao i to da je automobil u njihovom dvorištu mjesecima.

Podsjetimo i da više od deset dana nakon ministričine nesreće, u kojoj je sudjelovala nakon što je dvije i pol godine vozila bez vozačke dozvole, DORH još uvijek nije objavio hoće li protiv Žalac podići kaznenu prijavu, a još uvijek ne znamo ni kojom je brzinom ministrica vozila. 

Pročitajte više