Zamjenik ministra znanosti: Moj osmogodišnji sin je protiv Josipovića zbog gay brakova

Fotomontaža: Index

"DOĐE moj sin iz škole (drugi razred OŠ) i kaže mi: Meni je bolja Kolinda, ali mojem prijatelju iz razreda je bolji Josipović. No ja sam mu sve lijepo objasnio. Pitao sam ga 'a kaj bi ti htio imati dva tate ili dvije mame?' Kako djeca pamte i znaju tko se zalaže za kakve vrijednosti!", napisao je na Facebooku Hrvoje Šlezak, član Hrasta, nedavno imenovani zamjenik ministra znanosti i obrazovanja Predraga Šustara.

Naime, Šlezak je opisao anegdotu sa svojim sinom, koji pohađa drugi razred Osnovne škole, a na temu tko je bolji predsjednik: Kolinda Grabar Kitarović ili Ivo Josipović. Očigledno ponosan na svog sina što je "pročitao" Josipovića, Šlezak je podijelio svoj status.

Podsjetimo, Josipović je kao predsjednik rekao da misli da odredba o definiranju braka kao zajednice žene i muškarca ne pripada u Ustav te najavio kako će izaći na referendum.

"Izići ću na referendum i glasat ću protiv", rekao je tada Josipović.

Šlezak je član Hrasta, oženjen je i ima petero djece, a od 2003. godine predaje u osnovnoj školi Kuršanec u Kuršancu. Prije toga, od 1999. do 2003. predavao je u više osnovnih škola u Zagrebu.

"U Hrastu je od samih njegovih početaka prepoznaje vrijednosti i načela po kojima nastoji osobno živjeti te se od samog osnivanja stranke odlučuje aktivnije uključiti u politiku dajući na raspolaganje svoje vrijeme, znanja i sposobnosti", stoji u njegovoj službenoj biografiji.


 

Pročitajte više