Zatvorena dionica na autocesti A1 zbog nesreće

Fotografija nije s mjesta nesreće Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL

NA autocesti A1 Zagreb - Ploče - Karamatići zatvorena je dionica između čvorova Šestanovac i Bisko u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A4 Goričan - Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin zatvoreni su izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana. Obilazak iz smjera Zagreba za Varaždin: Čvor Novi Marof (A4) - DC24 - Možđenec (DC22) - DC3 - Novi Marof - Turčin (DC2) - Varaždin, a iz smjera Varaždina za Goričan: Varaždin - Bartolovec - Šemovec (DC2) - čvor Ludbreg (A4).

Zbog održavanja međunarodne biciklističke utrke CRO Race od 11:30 do 17:30 vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na dionici Krk - Labin. Za sav promet bit će zatvoreni Krčki most od oko 12 do 13:30 te promet prema Učki u oba smjera, s riječke i istarske strane, od 13:30 do 15 sati. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više