Zatvorenici bijesni na otmičare ubijene Vanje. Do njih ne mogu ni svi čuvari

Screenshot: YouTube

Četvorica osumnjičenih za otmicu i ubojstvo Vanje Gorčevske i Panča Žežovskog, koji su pritvoreni i nalaze se u zatvoru Skoplje u Šutki, suočavaju se sa svakodnevnim revoltom ostalih pritvorenika, piše portal Skoplje1.

Svaki put kad ih izvedu i dovedu u zatvor, vide se kroz prozore, a ostali pritvorenici ih dozivaju, kuckaju po rešetkama, psuju...

"Ograničen pristup osumnjičenoj četvorci, ni svi čuvari im ne mogu prići"

Šef zatvora Filip Andov nije ni potvrdio ni demantirao tu informaciju, samo je kazao da je sigurnosna situacija pod kontrolom i da je pristup navedenoj četvorci ograničen. 

"Odvojeni su od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup svim njihovim prostorijama. Ulazi se s posebnim karticama, koje imaju određeni čuvari. Pod stalnom su kontrolom s obzirom na to koji je stupanj kriminala počinjen i sve je u skladu s protokolima i zakonima", rekao je Andov za Skoplje1. 

Jedini koji nije priznao krivnju je otac male Vanje

Pritvorenici i zatvorenici iz Šutke očito su zgroženi dvostrukim ubojstvom. Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u istom zatvoru priznala su krivnju. Tužiteljstvu i policiji priznali su svoje uloge u ovom monstruoznom zločinu.

Ukazali su i na Ljupča Palevskog Palča kao organizatora i izvršitelja.

Jedini među njima koji nije priznao krivnju ili povezanost s bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog, jest otac male Vanje Aleksandar Gorčevski. On tvrdi da nikoga od njih ne poznaje i da im nije prenio putanju kretanja ubijene Vanje.

Pročitajte više