"Želim lutkicu i rukavice": Objavljujemo ovogodišnji popis želja iz domova

I dvanaestu godinu zaredom Index pokreće akciju darivanja djece i starijih iz domova. U ovo posebno vrijeme, u kojemu svi dijelimo radost i ljubav s onima koji su nam najdraži, djeca i stariji u domovima ponekad nemaju nikoga tko će im na lice izmamiti osmijeh.

Zato vas i ove godine pozivamo da zajedno učinimo nešto posebno za one koji možda nemaju istu sreću kao mi. Pozivamo vas da se pridružite našoj akciji darivanja i pomognete ispuniti te male, ali značajne želje za svako dijete, svaku baku i svakog djeda.

Neke od tih želja su igračke, knjige, odjeća ili nešto što će im pomoći da se osjećaju posebno i voljeno.

Svih ovih godina ispunili smo preko 35 tisuća želja, a sada ih imamo najviše ikad: 4777. Idemo zajedno toj djeci, tim bakama i djedovima napraviti božićno čudo.

Kako se uključiti?

Svake godine čitatelji Indexa ispune tisuće želja koje inače ne bi bile ispunjene.

Želite li se ove godine uključiti u akciju? To je vrlo lako. Odaberite s popisa dijete, baku ili djeda kojemu ćete ispuniti želju. Neke su želje skromnije, neke kompliciranije.

Kako ispuniti želje?

Pronađite jednu u skladu sa svojim željama i mogućnostima, upišite se na popis, osigurajte dar i pošaljite ga na navedenu adresu s inicijalima djeteta ili umirovljenika čiju želju ispunjavate.

Ne možemo promijeniti svijet, ali mnogima ćemo uljepšati njihov svijet na jedan dan.

Popis želja pogledajte ovdje: www.index.hr/indexzelja

 

Pročitajte više