Norveška firma prozvala ženu koja gradi vile s Markićkom. Sad se ona javila

Foto: PIXSELL, INOVAcija, Index

Nakon što su Index Istrage prošlog tjedna otkrile da Željka Markić i šest njenih suradnika i prijatelja grade vile u Istri te da je među njima i Vedrana Kevrić, zamjenica direktorice Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije (INOVAcije) i voditeljica projekta PODUZMI, oštro je reagirala norveška firma Vinco koja je partner projekta PODUZMI. 

>> Ekskluziva Index Istraga: Željka Markić i obiteljaši grade si vile s bazenima u Istri

>> Norveška firma o otkriću Indexa: Tražimo očitovanje o ženi koja gradi vile s Markić

Sada se oglasila Kevrić koja tvrdi da su sve insinuacije te da je se kleveće i vrijeđa.

"Kleveću me i vrijeđaju"

"Neugodno sam iznenađena reakcijom gospođe Barbare Salopek iz tvrtke Vinco čije insinuacije na temelju netočnih i neprovjerenih informacija objavljenih na jednom portalu u RH smatram uvredljivim i klevetničkim", poručila je Kevrić.

Voditeljica projekta PODUZMI tvrdi da "uvredljive insinuacije nemaju nikakvo uporište u stvarnosti".

"Privatna investicija u montažnu kuću s bazenom, za koju sam podigla namjenski kredit, nema nikakve veze s mojim radnim mjestom niti projektom PODUZMI, a na kojem je gospođa Salopek član projektnog tima. U što i gdje investiram svoj pošteno zarađen novac je moja privatna stvar", kazala je Kevrić.

Uz to što je zamjenica ravnateljice ustanove INOVAcija te vodi projekt PODUZMI, Kevrić je i članica odbora humanitarne organizacije Marijini obroci.

"Humanitarni rad držim svojom društvenom obavezom. Ponosna sam na hrvatske volontere i donatore i na promjenu koji naš angažman donosi djeci u najsiromašnijim zemljama svijeta. ‘Marijini obroci’ započeli su svoje djelovanje za vrijeme Domovinskog rata, dopremajući pomoć hrvatskim prognanicima i izbjeglicama. Danas hrane i potiču na školovanje gotovo 3 milijuna djece u svijetu, osobito potičući na obrazovanje djevojčice. Zahvaljujući volonterima i podupirateljima iz Zadarske županije svakodnevno se 800 djece hrani u školskoj kuhinji ‘Dalmacija Hrvatska’ u Beninu", poručila je Kevrić.

Pročitajte više