Žena trčala u safari parku kod Pariza. Napali je vukovi

Ilustracija: MidJourney

Tridesetšestogodišnja žena nalazi se na odjelu intenzivne skrbi nakon što su ju napali vukovi dok je trčala u safari parku blizu Pariza, objavili su danas francuski mediji.

Zalutala u glavnu safari zonu, rezerviranu za aute

Oni pišu da je rano jučer žena, koja je odsjela u 'lodgeu' unutar parka Thoiry, zalutala u glavnu safari zonu koja je rezervirana za automobile. Napala su je tri arktička vuka i zadobila je teške ugrize po vratu, leđima i nogama.

Thoiry, oko 40 km zapadno od Pariza, jedan je od najpopularnijih parkova divljih životinja u Francuskoj. Oko 800 životinja koje se tamo drže mogu slobodno šetati dok ih posjetitelji promatraju iz sigurnosti vozila.

"Ne znamo je li pogriješila ili..."

Park nudi smještaj u blizini nastambi za vukove i medvjede, s područjem kolibe zaštićenim električnim ogradama i jarcima, izvještava stranica France Info. Još uvijek nije poznato zbog čega je žena ušla u područje dopušteno samo za automobile.

"U ovoj fazi ne znamo je li gošća pogriješila ili je postojao problem sa signalizacijom", rekao je neimenovani izvor za Le Parisien. Žena je spašena nakon što su čuvari parka čuli njezine vriskove te je prebačena u obližnju bolnicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.