Žena u Americi pronađena mrtva sa zmijom od 2,5 metara oko vrata

Foto: Twitter

36-GODIŠNJA žena iz američke savezne države Indiane pronađena je mrtva sa zmijom dugačkom skoro 2,5 metara oko vrata, javlja CNN. Životinja pronađena oko vrata mrtve Laure Hurst pripada najvećoj vrsti pitona kojoj je stanište u jugoistočnoj Aziji.

Na imanju gdje je umrla žena nalazilo se oko 140 zmija

Policija u okrugu Benton primila je ove srijede navečer poziv 911. Kada su djelatnici hitne službe došli na mjesto nesreće, pokušali su spasiti život nesretnoj Hurst, no nisu uspjeli.

Iz policije su izjavili kako se na imanju gdje je Hurst umrla nalazilo oko 140 zmija, a da ih je oko 20 pripadalo umrloj 36-godišnjakinji. Prema policijskim informacijama, Hurst je posjećivala imanje otprilike dva puta tjedno. 

Dom zmija u vlasništvu šerifa

Imanje je, inače, u vlasništvu Donalda Munsona, šerifa okruga Benton, koji je medijima rekao da je riječ o “tragičnoj nesreći”. Iz policije su rekli i kako nitko ne živi na imanju te da je posebno uređeno kao dom za zmije.

Dodali su i da je Hurst najvjerojatnije otišla provjeriti svoje zmije te da je iz nepoznatog razloga izvadila zmiju iz kaveza. Službeni uzrok smrti bit će poznat nakon autopsije, no vjeruje se da je Hurst ubila zmija.

Pročitajte više