Astrologinja u SAD-u na dan pomrčine ubila dečka. Izbacila kćeri iz jurećeg auta

Foto: Twitter/Ayoka

Policija navodi kako tragičan događaj na autocesti 405 u SAD-u u kojem je život izgubilo dvoje ljudi tretira kao dio istrage o ubojstvu i samoubojstvu. Na autocesti su poginuli Danielle Johnson i njena beba stara osam mjeseci. Prije toga je Johnson ubila svog partnera. 

U danima koji su prethodili ubojstvima Johnson je na društvenim mrežama objavila apokaliptični govor o nedavnoj pomrčini Sunca. Prije toga je objavljivala komentare o raznim teorijama zavjere, a sebe je predstavljala kao astrologinju i mistika.

Nasmrt izbola dečka, zatim izbacila kćeri iz jurećeg auta 

Nedugo prije smrti upozorila je svoje pratitelje na nadolazeću pomrčinu, govoreći im da trebaju odabrati stranu i da će se uskoro dogoditi nešto značajno. Istražitelji su naveli kako analiziraju njezine objave na društvenim mrežama kako bi shvatili što ju je potaknulo na ubojstva, piše FOX 11.

U ponedjeljak, 8. travnja, samo nekoliko sati prije potpune pomrčine Sunca, Johnson je nasmrt izbola svog dečka, 29-godišnjeg Jaelena Allena Chaneya, u njihovom stanu u Woodland Hillsu. Zatim je uzela svoje dvije kćeri i na silu ih izbacila iz jurećeg auta. Pritom je poginula njezina 8-mjesečna kći, dok je 9-godišnja djevojčica zadobila teže ozljede. 

Na kraju počinila samoubojstvo

"Kada je 9-godišnjakinja završila na tlu, ozlijedila se i ispustila bebu. Djevojčica se uspjela skloniti s autoceste, dok je bebu udario automobil”, kazao je policajac Guy Golan. Johnson se na kraju namjerno zabila vozilom pri velikoj brzini u stablo i umrla.  

Osim što se bavila astrologijom, Johnson je u internetskoj trgovini Etsy nudila audiosnimke za iscjeljivanje i astrološka čitanja. Istražitelji su u njenom stanu pronašli brojne špilove tarot karata, svijeće, vjerske figurice, perje i oltare. Njena 9-godišnja kći, koja je uspjela preživjeti pokušaj ubojstva, trenutno se nalazi kod socijalne skrbi. 

Pročitajte više