Ženu u SAD-u zamolio za malo vode pa je oteo. Ona iskočila iz auta u vožnji

Foto (nije fotografija događaja u članku): Epa

VLASTI američke savezne države Washington identificirale su u utorak muškarca osumnjičenog za otmicu i prijetnju hladnim oružjem. Žrtva je pobjegla iskočivši iz automobila tijekom vožnje.

Jeremy Alexksa (31) je u subotu u Vancouveru prišao ženi koja je bila u vozilu i zamolio je za malo vode, a zatim je oteo i prijetio joj nožem, priopćio je ured šerifa okruga Clark, a prenosi NBC News.

Izvukao nož i zaprijetio žrtvi

Vlasti navode kako će Alexksa vjerojatno biti optužen za otmicu, pljačku i pokušaj bijega. Žena, čiji identitet nije objavljen, kazala je policiji da mu je dopustila da uđe u automobil nakon što mu je dala vode.

Alexksa je "izvukao nož i zaprijetio žrtvi te zatim preuzeo kontrolu nad vozilom", navodi se u priopćenju. Policija dodaje kako je napadač vozio otprilike 24 kilometra do grada Camasa, a zatim je nešto usporio na neasfaltiranoj cesti. Žena je zgrabila tu priliku, iskočila iz vozila i pobjegla prema obližnjim kućama, gdje je vlasnicima pokucala na vrata.

Jamie Woods je za KGW ispričao da je žena svojim kucanjem po stražnjim vratima probudila njegovu obitelj oko 4:30 ujutro.

Pročitajte više