Žestoka tučnjava u međimurskom kafiću, sve je snimljeno

U NOĆI sa subote na nedjelju došlo je do žestoke tučnjave u kafiću u Kotoribi, javlja portal eMedjimurje.

U tučnjavi je ozlijeđen i vlasnik kafića, koji je u trenutku izbijanja tučnjave radio kao konobar. Na lice mjesta vrlo brzo je došla i policija. Tučnjava je zabilježena nadzornom kamerom.

Vlasnik kafića je na vlastitu odgovornost pušten iz bolnice, a novinarima portala eMedjimurje opisao je napad.

"Nisam ništa vidio od krvi"

"U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered pa sam im ponovio da im neću prodati ništa budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi put odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima", rekao je vlasnik kafića.

U bolnici je, prema riječima vlasnika kafića, završio još jedan muškarac.

Troje ozlijeđenih

"Ne znam kako je on završio, vjerojatno ga je netko u tom kaosu zamijenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno", rekao je vlasnik kafića.

O tučnjavi se oglasila i lokalna policija.

"U noći sa subote na nedjelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu ozlijeđene su dvije osobe u tučnjavi troje muškaraca, 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 24-godišnjaka. Ozlijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak zadržani su na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno provodi kriminalistička istraživanja", poručili su iz međimurske policije.

Pročitajte više

 

Pročitajte više