Zna se tko je ubio mladića iz Srbije koji je pješačio kući, poznati novi detalji

Foto: Facebook

OTKRIVENO je tko je ubio mladića iz Srbije koji se u noći s petka na subotu pješice vraćao kući jer nije imao novca za taksi, a pojavili su se i novi jezivi detalji. 

Beživotno tijelo 20-godišnjeg mladog rukometaša Gojka Grozdanića pronađeno je u subotu oko 3:30 sati na cesti Stapari-Prigrevica.

Njegovo je tijelo u lokvi krvi pronašao Miroslav V., 46-godišnji taksist iz Apatina, a pronalazak tijela prijavio je policiji. No tijekom istrage došlo je do velikog obrata. Policija je, naime, utvrdila da je upravo taksist Miroslav V. ubio tinejdžera, zbog čega je jučer i uhićen.

Prijavio je policiji da je našao tijelo, ali se pravio da nema veze s tim. Najgore od svega, otišao je i mladićevim roditeljima

Sumnja se da je taksist automobilom marke Opel pregazio 20-godišnjeg mladića, a onda se pravio da s tim nema veze i da je samo pronašao njegovo tijelo. 

Policiji je poslije nesreće prijavio da je našao tijelo mladića pored ceste, a da stvar bude gora, nekoliko sati kasnije otišao je kod njegovih roditelja, izjavio im sućut i opisao u kakvom je stanju bilo tijelo njihova sina, piše Blic

"Istragom je utvrđeno da je upravo taksist koji je prijavio tijelo na cesti odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na križanju, u pravcu prema selu Prigrevica. Nesretni Gojko je iskrvario na mjestu, a osumnjičeni pobjegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je vidio pregaženog mladića, ali je prešutio da ga je upravo on usmrtio autom", ispričao je izvor za Blic i dodao da je Miroslavu V. određeno zadržavanje od 48 sati zbog teškog djela protiv sigurnosti prometa i zbog nepružanja pomoći ozlijeđenom.

Pročitajte više