Župnik iz BiH tvrdi da neće zatvarati crkvu, a kao lijek protiv bolesti preporučuje krunicu

Screenshot: You Tube

DON Antu Ledića, župnika u Novom Travniku, ne zanimaju preporuke Svjetske zdravstvene organizacije ni kriznih stožera. A ni činjenica da je Vatikan naredio zatvaranje svih katoličkih crkava u Rimu zbog pandemije koronavirusa ne znači mu mnogo.

To se, naime, može zaključiti prema njegovim objavama na društvenim mrežama, javlja Dalmatinski portal. Dotični svećenik najavljuje tako da ne da neće biti misa, već da će se sve što prakticiraju njegovi župljani sada i umnogostručiti.

"Ne bojte se ničega ako vjerujete Onome koji je gospodar života i smrti!"

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

"Zovu me jučer i evo jutros župljani i otkazuju djecu za vjeronauk, za susret mladih itd. i naravno pitaju hoće li biti misa!!! U našoj župi ništa se neće promijeniti! Mise će biti, klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu, Put križa, ispovijedi, susreti, razgovori, molitve, blagoslovi...ma sve što smo prakticirali sad ćemo još više! Ne bojte se ničega ako vjerujete Onome koji je gospodar života i smrti! Pa i umrijeti nam je jednoga dana. Volim umrijeti u najstrašnijim mukama za oltarom podižući Živoga Boga ili klečeći ispred oltara pred Živim Bogom, nego živjeti tisućama godina skrivajući se od nevidljivog virusa. Nisam se skrivao 1992., niti 2002., pa neću niti sada! Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!"

“Lijek za sve bolesti i boli krunica 3x1 svaki dan”

Osim ovog statusa, Ledić je objavio i još jedan u kojem kao lijek za sve bolesti navodi krunice.

“Lijek za sve bolesti i boli krunica 3x1 svaki dan”, poručuje don Ledić.

Pročitajte više