FOTO Izabrana je glavna zvijezda ZG Auto Showa

 Foto: Volkswagen, ZV, Index

U KONKURENCIJI više od 30 auto noviteta titulom glavne zvijezde ovogodišnjeg izdanja zagrebačkog Auto Showa proglašen je VW Touareg.
 
Treća generacija popularnog Volkswagenovog SUV-a izabrana je za najatraktivniji eksponat po izboru žirija u kojem su predstavnici određenih medija. Odluka ne čudi, jer je Volkswagenov zastupnik Touareg doveo u Zagreb samo dva tjedna nakon svjetske premijere u Pekingu.
 
 
Touareg je poput Arteona nositelj Volkswagenove ponude kao svojevrsni premium predstavnik. Titulu Super Star su mu uz atraktivnost donijele i brojne nove tehnologije. Opremljen u potpunosti digitalnim Innovision kokpitom donosi sve danas dostupne sustave asistencije u vožnji obogaćene elementima sigurnosti, ali i komfora. U ponudi su dva dizelska V6 motora (231 i 286 KS), te V6 benzinac od 340 KS, a potom dolazi i moćan V8 od 421 KS, te plug-in hibrid.
 
 
Spomenimo kako je nagradu Best Buy Star osvojila Hyundai Kona, Techno Star je Mercedesova A klasa, Sport Star je Renault Megane R.S., dok je nagrada Eco Star otišla u ruke novom električnom Nissan Leafu.
 

Pročitajte više