FOTO Jednostavno neodoljiv: Novo remekdjelo iz Techarta zove se Grand GT

Foto: Techart
 
NJEMAČKI specijalista za Porsche pod nož je odveo novu Porsche Panameru, a rezultat je fascinantan.
 
Nova Panamera već sama po sebi pojavom na cesti izaziva strahopoštovanje. Ipak se radi o trenutno jednoj od najbržih sportskih limuzina koju novac može kupiti, ali i automobilu koji sudeći po tuneru iz Leonberg može izgledati još dramatičnije. 
 
U konkretnom slučaju Panamera je dodatno proširena, i to za čitavih 80 mm straga te 50 mm sprijeda. Karoserijski aerokit uključuje karbonski poklopac motora, a optimizira opstrujavanje zraka pri visokim brzinama. Siguran stav osigurat će 22-inčni Formula IV valjci s gumama mjera 285/30 sprijeda i 335/25 straga, ali i doprinijeti još boljim voznim svojstvima. 
 
U pogledu interijera Techart klijentu daje slobodne ruke. Sve želje će se ispuniti, a konačan izbor materijala diktirat će zasigurno nemali konačni iznos tuninga. Nudi se sve, od posebnog upravljača promjera 360 mm, preko najfinije kože i alkantare, pa sve do dekoracije od sjajnog metala. 
 
Panamera je vizualno podosta izmijenjena, pa je dobila i novo ime. Sada se zove GrandGT, a u ponudu ulazi početkom lipnja ove godine. Recimo i kako će u drugoj polovici godine asortiman biti proširen kitovima za povećanje snage i kućnim ispušnim sustavima.
 

Pročitajte više