FOTO Novi Range Rover nudi 1.6 milijuna kombinacija uređenja

Foto: Land Rover

LAND ROVER se pridružio ekskluzivnim proizvođačima koji nude beskonačan broj opcija za uređenje automobila.

U iščekivanju dolaska na ceste Land Rover je svojim obožavateljima otkrio kako su mogućnosti personalizacije Range Rovera gotovo beskonačne. Istina, postoji i jedan preduvjet, a to je da se bira specijalna SV izvedba. 

Nakon toga je sve na kupcu kojem je na raspolaganju više od 1.6 milijuna različitih konfiguracija. Dovoljno je reći da se može personalizirati prednji odbojnik, nudi se pet prednjih maski, ali i pet tipova letvica na donjem usisu.

A to je tek početak. U kabini je pak moguće birati dekoraciju od keramike, i to na kontrolama klime, automatskog mjenjača i prekidača Terrain Response. Naravno, kupac bira finiš po pitanju sjaja i glatkoće površine. Izrada keramičkih dijelova je ručna i traje oko 10 tjedana. 

A sad na sve dodajte različite veličine i uzorke naplataka, nijanse karoserije, pojedinih detalja i kotača, ali krova. Broj nijansi nije ograničen i bogatiji je od RAL ponude proizvođača boja. Dekoracija od drveta je priča za sebe. Uključuje ručni rad, ali i rad vrhunske tehnologije koja uključuje lasersko rezanje minijaturnih elemenata za slaganje mozaika. 

Još jedno područje su prevlake sjedala. Po pitanju boja nema ograničenja, a nudi se nekoliko razina kvalitete (i mekoće), kao i mogućnost izbora nekih drugih materijala. 

Priču završavamo podatkom kako kupac mora znati i da mu se nudi novi  4.4 V8 s 530 KS i 750 Nm, a to nije zanemarivo, zar ne?

>> FOTO Kralj se vratio: Ovo je novi Range Rover

Pročitajte više