FOTO Ovog vikenda u Hercegovini najveće okupljanje ljubitelja starih Opela

Foto: Opel Oldschool club Hercegovina

DOGAĐAJ godine za sve ljubitelja Opela zbit će se ovog vikenda u Hercegovini. 

U režiji Opel Oldschool club Hercegovina organizira se sad već tradicionalni susret ljubitelja Opela s naglaskom na legendarne modele iz zlatnog doba nekadašnjeg diva iz Rüsselsheima. Volite li stare Ascone, Kadette i Senatore, a sanjate sportaše poput kultne Mante, ovog vikenda svakako dođite u Posušje na susret.

 

Svake godine susret je sve posjećeniji, pa se ove godine očekuje dvostruko više automobila. Organizator je najavio preko 100 Opelovih klasika, od kojih mnogi dolaze iz inozemstva, kako iz regije (Hrvatska, Crna Gora, Srbija) tako i iz udaljenijih zemalja  poput Austrije, Mađarske i Njemačke.

Trodnevni susret ugostit će uščuvane primjerke modela koji su nekad bili među najpopularnijim modelima na našim cestama. Prilika je to da se upoznate s prethodnikom Astre, ali i nekad vrhunskom poslovnom limuzinom i pravim statusnim simbolom – Senatorom.  

Susret počinje ovog petka dočekom gostiju iz daljih odredišta, koji se organizira u Posušju. U subotu kreće program za javnost u Širokom Brijegu vožnjom po Hercegovini preko Gruda do Posušja. U svakom slučaju, bit će to zanimljiv događaj za sve oktanske zaljubljenike, a posebno poklonike Opela.  

Petak 8.7.2022 g.

Doček gostiju će biti  pokraj stadiona Mokri Dolac ( Posušje) u 15h uz druženje i večeru.

Subota 9.7.2022 g.

Ovogodišnji program počinje u parku Sajmište Široki Brijeg u 12h gdje će biti ručak za sve sudionike skupa.
U 14h krećemo sa vožnjom po Hercegovini.

Planirani dolazak u Posušje je u 15:00 gdje se kratko zadržavamo u centru, a na Mokri Dolac (završnu lokaciju) u 16:30 gdje vas očekuje druženje i zabava uz glazbu uživo, tombola, igre i dosta zanimljivog sadržaja.

Nedjelja 10.07.2022 g.

Ispraćaj gostiju uz doručak je planiran u 10h

Pročitajte više