FOTO U Ivanić-Gradu kamenčić pri košenju trave pogodio staklo. Ovo je rezultat

Što se može dogoditi pri košnji trave, pokazuje primjer parkiranog automobila našeg kolumnista Gorana Vojkovića, koji je jutros našao razbijeno staklo i uz njega ekipu lokalnog ivanićgradskog komunalca, koja je odmah došla evidentirati štetu.

Pri košnji trave kamenje zna poletjeti tako jako da razbije staklo automobila - i to tako da se potpuno raspe, kako je prikazano na slici. Nakon incidenta odmah je došla druga ekipa lokalnog komunalca koja je fotografirala oštećenje i za par sati ispunjene obrasce s opisom događaja poslala osiguravatelju.

>>  Vozio je od Ivanić-Grada do Zagreba, a napravio kilometara za 15 krugova oko svijeta

U pitanju je, naime, šteta na parkiranom automobilu koju je prouzročio radni stroj koji ne vozi prometnicom pa su i obrasci za osiguranje nešto drugačiji nego nakon prometne nezgode.

U svakom slučaju, ako vam se dogodi slična situacija, trebate sve fotografirati, ispuniti obrasce za osiguranje i odvesti auto u servis, koji će riješiti trošak s osiguravajućom kućom. Naravno, ako imate i malo sreće pa nađete nekoga tko korektno prizna štetu i brzo odradi formalnosti, kako je to napravio lokalni komunalni centar.

Udarac i malog kamena može biti vrlo jak. Dakle, kad netko kosi, bolje je ne biti blizu.

Pročitajte više