FOTO, VIDEO Predstavljen najatraktivniji Opel vrlo konkurentne cijene

Foto: Opel

NAKON višemjesečnih najava Opel je konačno predstavio novu Mokku, model kojim najavljuje dizajnerski zaokret, ali i brojne novosti u budućnosti.

Opel je za premijeru novog modela izabrao sjedište kompanije, a automobil su osobno predstavili čelnici marke. Nema sumnje, na Mokku su jako ponosni, pa ne čudi što je Michael Lohscheller stao ispred automobila, prvog s Vizor prednjicom. 

Nova Mokka je tu i nije samo dizajnerski iskorak. I unutra je novi digitalni kokpit nazvan Pure Panel, a od starta na ceste dolazi i u kombinaciji električne izvedbe. Poznata je i cijena, na njemačkom će se tržištu simpatični Opel kretati od 19.990 eura. 

Osmišljen u Rüsselsheimu, novi crossover iz Opela starta s bogatom opremom i paletom motora koja kreće 1,2 turbo benzincem sa 100 KS. A on je odličan u kombinaciji ručnog mjenjača kada ne troši previše, a može dobro povući.

S druge strane asortimana je Mokke, električna izvedba startne cijene od 32.990 eura, a od tog iznosa treba odbiti subvencije. Pogon je poznat iz ostalih elektrificiranih modela PSA grupacije. Daje 136 KS i 250 Nm, a uz 50 kWh bateriju prelazi 324 km. 

I tu ćemo zasad stati konačnom tezom da nakon dugo vremena možemo bez grižnje savjesti reći kako na tržište dolazi Opel vrijedan pažnje. 

Pročitajte više