Izvanredan start: Toyota Supra rasprodana, ali dolazi i u Hrvatsku

Foto: Toyota

CJELOKUPNA ovogodišnja naklada nove Supre je rasprodana na neviđeno prije same europske premijere.

Fantastičan je to uspjeh za Toyotu i reinkarnaciju slavnog modela i nešto lošija vijest za obožavatelje. Iako nas nekoliko dana dijeli od europskog debija Toyota već sada zatvara liste rezervacija za ovogodišnje isporuke. Tko je kupio, kupio je, a tisuće onih koji nisu bili te sreće moći će se opet igrati najbržeg prsta dogodine kada će se otvoriti mogućnost rezervacije. Za isporuke u 2020. godini.

A prvih 900 kupaca Toyota će nagraditi za entuzijazam. Kao članovi skupine Supra 900 kupci će prilikom isporuke automobila od ljeta ove godine dobiti pristup programima "Izuzetnog iskustva vlasništva" te nizu poklona koje nije moguće kupiti na drugi način.

Supra dolazi u Hrvatsku

A sada dobra vijest za ljubitelje na hrvatskom tržištu. Iz zastupništva Toyote potvrdili su nam kako je jedan primjerak rezerviran i stići će u Hrvatsku. Bit će korišten za promotivne aktivnosti, a potom će se ponuditi na otvorenom tržištu, i to po vrlo konkurentnoj cijeni.

Stiže specijalna izvedba

U slavlju legendarnog nasljeđa Supre i uvođenja kodne oznake pete generacije bit će predstavljen ekskluzivni model Toyota GR Supra A90 Edition. Izrađen u upečatljivoj mat sivoj Storm boji i opremljen mat crnim naplatcima od lake slitine od 19" i s dojmljivom kabinom iz crvene kože. Pogađate, svih 90 primjeraka A90 Edition je već rezervirano.

Stiže i trkaći koncept

Toyota će 5. ožujka održati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Ženevskom salonu automobila 2019. Riječ je o konstrukcijskoj i proizvodnoj studiji koja istražuje kako se tek predstavljen model može razviti kao konkurentan automobil za međunarodne utrke GT4.

Pročitajte više