Kakav ulov: Prodaje se fantastična V8 zvijer iz 1985. godine sa samo 18 kilometara

ZA mnoge nema dileme, a pravi V8 zaljubljenici bili bi spremni dati i puno više. 

Ovo se definitivno ne viđa često. Iako će mnogi reći kako je Camaro bio sportaš za mase, doživljavan nerijetko poput Golfa s druge strane bare. Šalu na stranu, Camaro iz 1980-ih izgleda fantastično, a vraća nas u vremena kad su vrijedila neka druga pravila. 

Iako nekoliko primjeraka ovog modela vozi i hrvatskim cestama, automobil u ovakvom stanju je bilo sve do sada nemoguće pronaći. Radi se o primjerku iz 1985. godine, koji je do sada prešao koji metar manje od 18 km. 

 

Ponovimo, govorimo o automobilu čija su sjedala prekrivena najlonom tek jednu godinu mlađim od Vučka sa sarajevskog ZOI-ja. A da stvar bude bolja, u pitanju je izvedba opremljena 5.0 V8 zvijeri u kombinaciji s pet-stupanjskim ručnim mjenjačem. 

Konkretan primjerak ima doista bogatu opremu koja uključuje uklonjive staklene panele krova, disk kočnice na svim kotačima te diferencijal s djelomičnim proklizavanjem. U kabini pak vremenska kapsula donosi audiosustav s kasetofonom i obiljem tipki. 

>> Opis automobila i bogatu galeriju fotografija možete vidjeti ovdje.

Automobil je tada plaćen 16.338 USD, što bi u današnjim mjerilima bilo oko 47.425 USD. Iznos koji traži salon iz Massachusettsa za ovaj automobil je 100.000 USD. Puno ili malo, procijenite sami. 

Pročitajte više