Klimatski aktivisti sve agresivniji: Pogledajte što su napravili Lamborghiniju

KLIMATSKI aktivisti su sve aktivniji, a najnovija snimka pokazuje kako su spremni i na dnevne akcije. 

O posebnom udruženju kojemu je cilj onesposobiti velika SUV vozila tako da im isprazne zrak iz guma već smo pisali. Za one koji se doslovno lijepe za cestu svi već znaju, a sada imamo priliku vidjeti i nešto agresivnije aktiviste. 

>> Ekoaktivisti ispuštaju gume na SUV-ovima, stigli su blizu Hrvatske

Njihov modus ponašanja je vrlo sličan onima koji su još prije desetak godina znali sprejevima napadati pješake u bundama, a sve kako bi upozorili na potrebu zaštite životinja. Ovima je pak nešto skrivio Lamborghini. Pritom ne mislimo na vozača i njegovu pozadinu stjecanja bogatstva, već samu činjenicu da vozi Lamborghini čiji moćni motor sagorijeva puno goriva. 

Vlasnik Aventadora je tako usred bijela dana mogao samo gledati kako mu sprejom u boji oštećuju eksterijer automobila. Pritom nije mogao stati i izaći iz auta jer mu je jedan od aktivista, bolje rečeno vandala, držao vrata. 

 

Iako je imao potporu preko 700 KS snažne V12 zvijeri, vlasnik nije mogao pobjeći. Na sreću, zadržao je razum i nije se odlučio izravno obračunati s napadačima. Nema sumnje, skidanje ovih grafita s automobila će biti jako teško. 

Pročitajte više