Razočarani vlasnik Ferrarija platio 10.000 USD zamjenu tipki u kabini

Foto: Ferrari, Jerry Mos/Facebook

ZBOG kvarljivosti je odlučio prodati Ferrari i zamijeniti ga američkim bolidom. 

Nakon kupovine (pre)skupog automobila za mnoge tek počinju iznenađenja, pa se ubrzo na vagi nađu užitak u vožnji s jedne strane i troškovi vlasništva na drugoj strani. U slučaju ovog vlasnika Ferrarija jezičac je prebacio na desnu stranu, a konačna odluka je bila da užitak vožnje Ferrarija nije vrijedan tolikog novca. 

Jerry Mos je na društvenim mrežama podijelio fotografiju računa sa zadnjeg servisa koji potvrđuje njegove riječi da je popravak tipki u kabini platio gotovo 10.000 USD. Pritom nije spomenuo o kojem se modelu radi, ali je naglasio kako "nije mogao predvidjeti što će sljedeće poći po zlu na automobilu", pa ga je prodao. 

Jerry Moss je kupio novu Corvette C8 i nakon dva tjedna zaključio da je automobil toliko dobar da se nakon deset godina i 8000 prijeđenih kilometara odlučio riješiti Ferrarija. Pritom objašnjava svoje iskustvo s Ferrarijem: "Mali broj kilometara nije bio zato što ga nisam želio voziti, već zato što nisam mogao predvidjeti što će sljedeće poći po zlu. Dok sam posjedovao auto, uvijek nešto nije bilo u redu s njim... Uvijek."

Na popisu servisa je bio niz stvari, a posebno se dotaknuo ljepljivih tipki. Servis je uključivao i montažu odmorišta za noge te još nekoliko stavki, a na kraju je iznosio gotovo 10.000 USD. U međuvremenu je platio 15.000 USD za zamjenu ležajeva, 4000 USD za ispale pokazivače smjera itd. 

"Probao sam druge automobile i jednostavno je teško nadmašiti Corvette. Nisam siguran je li ovo kompliment ili ne, ali GM je stvarno napravio bolji Ferrari!", zaključio je Mos. 

Pročitajte više